Berki Krisztián

Berki Krisztián édesanyja szerint a fia szteroidok miatt halt meg

Bulvár

Közeleg a nap, amikor Júlia asszony megtudja Berki Mazsitól, mi okozta szeretett fia, Berki Krisztián halálát.

Mazsi ugyanis úgy döntött, volt férje halálának évfordulóján, május 6-án átadja a boncolási papírokat Júlia asszonynak, aki bízik abban, hogy megnyugodhat, ha végre megtudja az igazságot. Elképzelései azonban már most is vannak arról, mi okozta Berki Krisztián halálát.

Júlia asszony a Kiskegyednek mondta el, nagyon fájt neki, amikor több helyen is azt olvasta, hogy a kábítószer miatt halt meg a gyermeke.

Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig! Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat!

– nyilatkozta megtörten Berki Krisztián édesanyja, aki azt is elmondta, aki ismerte a fiát, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtak neki bármit is, hiába figyelmeztették, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett.

Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül. Tönkre is tette a szívét. Ráadásul volt egy nagy lelki törés is az életében, mert ő úgy gondolta, hogy amíg világ a világ, neki már szerepe lesz a médiában. Ezért nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy ez nem így van, és megszűntek a munkalehetőségei. Ez túl sok volt neki!

– folytatta Júlia asszony, aki tudja, hogy más is lecsúszott már, de valahogy mégis kimászott a gödörből, a fia azonban ezt nem tudta elviselni. Még sírni is látta a fiát lelki fájdalmai miatt.

Kiderül, hogy halt meg Berki Krisztián