Éjszakai távcsöves csillagnézés az Agórában

Helyi hírek

Az érdeklődők végigsétálva az Agóra hídján “bejárhatják” a Naprendszert, majd egy rövid bevezető előadás után, csillagász szakember vezetésével, távcsövön keresztül megcsodálhatnak csillaghalmazokat és kettőscsillagokat , valamint felfedezhetik az éjszakai égbolton aktuálisan látható csillagképeket is.

A programot 10 éves kortól ajánljuk.

Időpont: 2021. július 30., péntek 21 óra
Találkozó az Agóra kapujánál.

A kétórás programra jegyek korlátozott számban, 2.500 Ft-os áron kaphatók. Regisztrálni ezen a linken lehet. A fizetés a regisztrációt és az emailes visszaigazolást követően kizárólag előreutalással történhet.
Ügyeleti telefonszámunk, a + 36-20-356-79-20, hétköznapokon 8-tól 16 óráig hívható.

Az átutaláshoz szükséges információk:
Cégnév: Agóra Közhasznú Nonprofit Kft.
Számlaszám: 11738008-20884217 (OTP Bank Nyrt.)
Közlemény rovatba kérjük, tüntesse fel a vendég/vendégek nevét!
Ha a visszaigazolást követő nap 8 óráig nem érkezik meg az utalt összeg, a foglalt jegyeket nem tudjuk tovább biztosítani.

Hűvösebb estéken érdemes melegen öltözni.

Rossz idő esetén az Agóra csillagásza tart előadást, és szimulátorprogram segítségével mutatja be az égbolt titkait, de a látogatók megnézhetnek egy teljeskupolás-filmet is a planetáriumban. A belépőjegy árát nem áll módunkban visszatéríteni!

Kérjük, ismerjék meg Viharszabályzatunkat!

Fontos információ

Kérjük a programra érkező látogatóinkat, hogy a Dóczy József utca felől megközelíthető, az egyetem főépülete mellett található “A” jelzésű kaput használják, amely 24 órában üzemel. Az ingyenes parkolást úgy tudjuk biztosítani, ha a bejáratnál kapott belépőszelvényt magával hozza, és mi az élményközpont pénztárában azt érvényesítjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.