Szijjártó Péter és Kaleta Gábor

Pedofillal pózolt Szijjártó Péter – Hadházy Ákos keményen visszavágott a kormánylapok támadásaira

Ország

Amióta napvilágot látott Bite Zsolt pedagógiai asszisztens ügye, miszerint a 39 éves férfi eldicsekedett azzal, hogy egy 15 éves fiú a “szeretője”, a kormánymédia igyekszik minden ellenzéki személyt összemosni vele, elsősorban a tanárokat, meg akinek akár csak a nevét is kiejtette legalább egyszer a száján.

Haonlóan járt Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is, aki LMP-társelnökként ISMERTE a a most pedofíliával vádolt K. Gábort. Tehát az egész “baloldal” (vagyis akik nem Orbán Viktor fenekéből kandikálnak ki) pedofil – sugallják a közpénzből működő kormánylapok cikkei.

Hadházy Ákos pedofil LMP-s

Na, erre reagált Hadházy a Facebook-oldalán egy ütős fotóval, amelyen a 19 ezer pedofil kép miatt nevetséges büntetést kapó Kaleta Gábor egykori perui nagykövet és Szijjártó Péter külügyminiszter tartózkodik igencsak közel egymáshoz. Akkor most Szijjártó is pedofil, ugye?

Vlagyimir Putyin elégedetten csettint, működik az orosz recept, bárkire rá lehet kenni bármit, az igazság rég nem számít – írja Hadházy, majd kifejte:

Pedig gondoljunk bele: ha igaz, hogy duplájára nőtt a gyermekek ellen elkövetett bűntettek száma 2017-től, akkor ki ezért a felelős? Kik voltak kormányon ebben az időszakban? Ki volt a felelős a gyermekvédelemért? Ki volt a felelős a pedagógiai rendszerért? Ki volt a belügyminiszter? Ki miatt nincs minden iskolában gyermekvédelmi felelős, iskolapszichológus, kinek köszönhető az egész gyermekvédelmi rendszer leépülése? Kinek is a hibája, ha gyermekeink veszélynek vannak kitéve? Ki nem védi meg a gyermekeinket? Ki az, aki csak beszél, de semmit sem tesz a gyermekeink védelme érdekében?

– olvasható Hadházy Ákos Facebook-bejegyzésében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.