Videó: így “látogatták meg” lakásán a sorozatbetörőt a debreceni rendőrök

Rendőrség

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. április 23-án 6 óra 30 perc körül arról, hogy Debrecenben, egy Faraktár utcai építkezésről különböző szerszámgépeket loptak.

A nyomozók tanúkat hallgattak meg, és az adatgyűjtésüknek köszönhetően látókörükbe került egy hosszúpályi lakos. A bűnügyesek L. Lászlót 2020. május 12-én otthonában elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során megállapították azt is, hogy a férfi az elmúlt hetekben több építési területre is betört, ahonnan különböző eszközöket és gépeket lopott el.

A 32 éves férfi beismerő vallomást tett. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozók a lopás elkövetőjén túl azonosították azt a 28 éves debreceni lakost is, aki a gyanú szerint a betörésből származó eszközöket további értékesítés céljából átvette. A férfit elfogták és előállították a kapitányságra, ahol orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

1 thought on “Videó: így “látogatták meg” lakásán a sorozatbetörőt a debreceni rendőrök

  1. Fel kell kötni az összest aki a más vagyonát meglopja megdézsmálja . És ennyi többet nem lesz vele gondja senkinek sem és mindenki nyugodtan tud aludni . De míg nem kötnek fel egyet sem addig semmi se fog megváltozni !!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.