Kiegészítené fizetését 1 millió forinttal? Mondja meg, hol van Plank Zoltán

Rendőrség

Ötvenen találhatóak azon a rendőrségi körözési listán, akiknek az elfogásához segítséget kér a hatóság. Sokukért nyomravezetői díjat is fizetnének. Ha felbukkannak valahol az országban, vagy akár külföldön ismeri fel őket, értesítse a rendőrséget. Íme néhány kiemelt bűnöző az ötvenes listából.

Plank Zoltán feladására 1 millió forint nyomra vezetői díjat tűzött ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője. A díjat az kapja, aki az elfogását segítő információt ad a rendőrségnek. A férfi ellen rablás és emberölés kísérlete miatt is elfogatóparancsot adott ki a Fővárosi Főügyészség 6 évvel ezelőtt. Ugyancsak rablás miatt a Budai Központi Kerületi Bíróság is  elfogatóparancsot adott ki ellene 2016 szeptemberében.

2018 júniusa óta a a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsa alapján testi sértés miatt is körözik.  2014-ben két kínai férfit rabolt ki, akikkel tűzpárbajba is keveredtek. Három társát kézre kerítették a rendőrök, ő azonban a 400 milliós zsákmánnyal eltűnt. A férfit  azzal is gyanúsítják, hogy egyik üzletfelére bérgyilkosokat küldött. A célpontot halottnak hitték, de az túlélte a  késelést, és megnevezte a feltételezett megbízót.

A debreceni születésű Kiss Csaba 100.000 forintot ér a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének. A férfit garázdaság és csalás miatt is keresi a rendőrség.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a személlyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Tiszafüredi Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság központi 06-56/501-600-as telefonszámát, vagy a 112-es és 107-es segélyhívó számok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

Egri Norbertet már jogerősen elítélte a bíróság csalás miatt, ám nem kezdte meg büntetése letöltését. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője tűzött ki 200 ezer forint nyomra vezetői díjat a fejére. A díj annak fizethető ki, aki Egri Norbert felkutatását olyan közvetlenül elősegítő információval szolgál, ami az elfogását eredményezi. A nyomravezető személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

 

A top 50 es körözési listát itt találja.