Diane Keaton megkapta a Brass Ring-díjat 2022-ben a 36. Carousel of the Hope gálán

Világ

A Carousel of the Hope Children’s Diabetes Foundation legmagasabb díját idén Diane Keaton amerikai színésznő vehette át, aki évek óta támogatja a jótékonysági szervezetet. A sztár személyesen is részt vett az eseményen, hogy fogadja a díjat, amelyet korábban például már George Clooney is megkapott. A világhírű zenész, John Legend élőben lépett fel az estélyen.

Az esemény házigazdája Barbara Davis elnök és Dana Davis társelnök volt. A gálát a Los Angeles-i Beverly Hiltonban tartották október 8-án. Az eseményen több híresség mellett megjelent Kathy Hilton is, Paris Hilton édesanyja. A vendégeket koktélokkal, vacsorával, aukciókkal, valamint zenei előadásokkal szórakoztatták. Az EGOT-díjas Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-díjas) kritikusok által is elismert, sokoldalú világsztár John Legend lépett fel a színpadon az este sztár előadójaként más énekesek, például Andy Grammer, mellett.

Kathy Hilton

A Carousel gáláktól megszokott módon számos Hollywood-i színész is megtisztelte jelenlétével a gálát, többek közt Anna Lynne McCord, Daniel Sunjata, Nikki Huskel, Shannon Dang, Amanda Both, és Lyndon Smith.

Az est házigazdája Howie Mandel humorista és színész volt.

Howie Mandel

Az alapítványról és a gáláról:

“A bál alkalmából a Carousel of Hope összehozza a filmes, televíziós, zenei és üzleti élet tagjait, hogy támogassák a cukorbetegséggel kapcsolatos tudatosság növelését, valamint pénzforrásokat gyűjtsenek a klinikai ellátásra és a cukorbetegség kutatására a Barbara Davis Diabetes Központban. A Barbara Davis Center for Diabetes Center a diabétesz ellátás élvonalába emelte a szervezetet. Izgalmas kutatásoknak és fontos tudományos pillanatoknak vált részesévé a Barbara Davis Center 1978-as megalakulása óta.”

– Vida Virág –

Képek: Vida Virág