Csontos Karina

Csontos Karina családja azt hitte, Karina a szobájában alszik, amikor megtörtént a tragédia

Bulvár

Borzasztó dolog derült ki Csontos Karina haláláról: a lány családja azt hitte, a szobájában alszik, miközben megtörtént a szörnyű baleset.

A Sztárban sztár leszek! fiatal énekese múlt péntek hajnalban vesztette életét egy szörnyű autóbalesetben Ukrajnában. A lány családja zokogva nyilatkozott a Blikknek. Ők azt hitték, Karina otthon alszik, amikor megtörtént a baj.

Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna. Ahogy azt is, hogy a baleset után még segítséget próbált kérni a Facebookon, tudomásunk szerint ugyanis azonnal szörnyethalt

– mondta a lapnak Karina nővére, Szandra, aki azt is elmesélte, csak másnap reggel tűnt fel nekik, hogy sehol sem találják Karinát. Végül a rendőrök hívták az édesanyjukat, hogy menjen be hozzájuk. Akkor még reménykedtek, hogy nem Karináról van szó, de amikor a láncát és a kulcsát odaadták az édesanyának, ő teljesen összeomlott.

Karina és családja az ukrán határ mellett, Csapon élt. A tragédia harminc kilométerre a településtől történt, az ukrajnai Nagylucskán. Karina három társával együtt égett bent egy autóban, ami belecsapódott egy autómentő trélerbe.