Spermadonort keres Baukó Éva

Bulvár

Baukó Éva szeretne gyereket, férfire azonban egyáltalán nincs szüksége.

A celeb Sáfrány Emese és Hornyák Ádám szakítása után elmélkedett közösségi oldalán, ahol elárulta, soha nem tartotta jó dolognak a házasságot.

Olvastam, Sáfrány Emese is szétment a párjával. Celebeknél, ha észrevettétek, ez dívik most. Csinálnak egy-két gyereket és még a gyerek 2 éves kora előtt csonka család tagja lesz. Lásd: Berki, Hódi, Kulcsár, Csuti, Anikó, Mádai Vivien, Vasvári Vivien, Szabó Zsófi… most ennyi jut eszembe, de van több is… Új apukák, apukajelöltek pedig mennek/jönnek. Most színt vallok nektek. Tök őszintén írom, nekem nincsen szükségem férfire pont az ilyen dolgok miatt, és elgondolkoztam azon, hogy spermadonor által szeretnék gyereket, akit én választok ki és nem pedig kapcsolat vagy házasság által

– írta Éva, aki soha nem vágyott a házasságra. Nincsenek jó tapasztalatai és mindenhol elhagyott nőket, elhagyott férfiakat lát kisgyerekkel, nemcsak a celebvilágban, hanem a civil fiatalok körében is. Éppen ezért úgy gondolja, neki elég lesz egy spermadonor is, és arra kérte követőit, ha van jelentkező erre a feladatra, ne habozzon írni neki.

A 168.hu észrevette, már akadt is, aki jelentkezett Baukó Éva felhívására. A Konyhafőnök VIP-ból is ismert VV Robi szívesen tenne eleget Éva kérésének, de a 2018-as ValóVilág szereplője, VV Greg is felajánlotta szolgálatait Baukó Évának. Előbbi szerint nem lenne párkapcsolati gondjuk, így a gyerek érdekeit néznék csak, utóbbi pedig úgy véli, gyönyörű, szőke hajú, kék szemű gyermeket tudnának összehozni Évával.