Szilágyi Liliána Kadarkai Endre interjú

Megszólalt Szilágyi Liliána

Bulvár

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy Szilágyi Zoltán 30 millió forintra pereli be lányát. Liliána most először osztott meg bejegyzést a hír óta.

Az úszónő tavaly év végén mesélte el sokkoló történetét, mely szerint édesapja fizikailag, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt. Nemrégiben pedig arról is beszélt, apja édesanyja is zaklatta őt gyermekkorában. Liliána részletesen elmesélte, hogyan nyúlt a nemi szervéhez a nagymama, de az édesapja zaklatásáról is tovább mesélt. Szilágyi Zoltán úgy döntött, visszavág és egy 30 millió forintos személyiségi jogi eljárást kezdeményez.

Mindenki kíváncsi volt arra, hogyan reagál a hírre Szilágyi Liliána, aki most egy új bejegyzést tett közzé az Instagramján, amelyben mindenkinek megköszöni a támogatást, illetve megpróbál erőt adni azoknak a sorstársainak, akik hasonló dolgokon mentek keresztül – vette észre a Blikk.

A megértés, az elfogadás és a szeretet az csendes, nyugalmat áraszt és építő. A gyűlölet és a harag az hangos, feltűnő és elhatárolja az embereket egymástól.
Ezt valahol még évekkel ezelőtt olvastam és sok mindent megértettem belőle.
(…vajon mit választunk? Most nem is szeretnék ennél többet írni, felesleges.)

Ami viszont fontos, hogy rendkívül hálás vagyok Nektek, akik csöndben és lágyan elkezdtetek szembesülni és gyógyulni! Nem is hinnétek mennyien vagytok/vagyunk…és ez egyszer valami csodálatos dolgot fog létrehozni közöttünk!

– írta Liliána, aki megköszönte követőinek a sok üzenetet, amit kapott és amelyek rengeteg erőt adnak neki. Az egyik hozzászóló is biztosította őt támogatásról és feltette a kérdést, vajon húta, Gerda miért nem áll ki mellette? Liliána ezt válaszolta neki:

Gerda…a befolyás miatt, amit kap, azért ilyen, de tudom, hogy szavai mögött nem ő van. Hiszek benne, hogy nemsokára ki mer szállni ebből és elkezdhet ő is gyógyulni! Mi Anyummal itt leszünk és mindenben segíteni fogjuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liliana🦂 (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés