Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella távozik az ATV-től

Bulvár

Ősztől nem folytatják Jakupcsek Gabriella műsorait a csatornán, úgy tudni, közös megegyezéssel távozott.

Négy év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella, aki először a Jakupcsek Plusz című, emberi történetekkel foglalkozó talkshow-val, majd annak szüneteltetése után a Jakupcsek Night nevű műsorával jelentkezett rendszeresen a csa­tornán – írja a Blikk.

Műrosainak azonban vége, ősztől nem folytatják őket. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a lapnak nyilatkozva elmondta, a döntés hátterében a nézettségi számok állnak.

Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott

– indokolta a döntést a vezérigazgató.

Jakupcsek Gabriella nem csügged, úgy véli, az ilyen típusú műsorokra mindig szükség lesz, így csapatával bármikor készen áll a folytatásra.

Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam

– mondta a műsorvezető, aki az ATV döntése után szabadúszóként folytatja karrierjét és abszolút nyitottnak érzi magát az új dolgokra.

Fotó: atv.hu