Csősz Bogi

Csősz Bogi nem bánja, ha hitelt kell felvennie

Bulvár

Több vállalkozása is van a török milliárdos exfeleségének, Csősz Boginak, aki remekül megállja a helyét az üzleti életben. Szereti a pénzt és jól is bánik vele.

Ez a Palikák Világa by Manna Három igazság című műsorából derült ki, ahol Bogi elmondta, számára a pénz nem más, mint forgóeszköz.

Nem szeretek gyűjtögetni, szeretek költeni, szeretek keresni, szeretek én megdolgozni érte. Amikor felállítottam a cégeimet, nem a férjemtől kértem a pénzt, hanem úgy voltam vele, ha már nagyon rossz volt a helyzet, akkor esetleg megkértem, hogy most ki kéne segíteni, mert vannak gondok a gazdaságban, de mindig az volt a célom, hogy én inkább felvettem kettő hitelt vagy hármat…

– mondta Csősz Bogi, szavait a Bors írta meg. Az üzletasszony szereti és úgy gondolja, kell is használni a bankrendszer nyújtotta lehetőségeket.

Jól bánik a pénzzel, de persze vele is előfordult már, hogy valami nem úgy sikerült, ahogy szerette volna. De szerinte a bukás az élet része és ilyenkor nem kell arra gondolni, hogy ha elbuktunk, az azt jelenti, nem vagyunk jók, ez nem igaz, nem szabad megkérdőjelezni, hogy jó üzletemberek vagyunk-e. Hisz abban, hogy mindig ott van bennünk az energia arra, hogy teremtsünk.