Kemény véleményt fogalmazott meg Erős Antónia a TV2 híradósairól

Bulvár

Bizonyára mindenki emlékszik, amikor tavasszal Gönczi Gábor és Marsi Anikó hírolvasók is arra buzdították a nézőket, Orbán Viktorra szavazzanak a választáson.

A TV2 híradósai tavasszal mondták el, ők miért a miniszterelnököt támogatják. Erős Antónia szerint ilyet egy híradós nem csinál.

Ha azt tapasztaljuk más, híradónak nevezett műsorban vagy híradósnak nevezett műsorvezetőknél, hogy véleményt mondanak, kiállnak egy-egy politikai párt vagy vezető mellett, annak a helytelenségét jelezni kell. Ha egy híradós elkezdi a saját véleményét közvetíteni, abban a pillanatban megszűnik híradósnak lenni

– ezt mondta Erős Antónia, az RTL Híradó műsorvezetője az RTL Magyarország 25 éves születésnapja alkalmából készült, az RTL Most internetes platformon is közzétett, RTL Sztori című kétrészes sorozatban a TV2 Tények című műsorvezetőire utalva – írja a media1.hu.

De nemcsak Antónia szavai hangzottak el a műsorban: az RTL Sztoriban azt is leadták, amikor híradós társa, Szellő István a versenytárs műsor munkatársait (a csatorna említése nélkül) propagandistának nevezte élő adásban. Szellő István szerint vannak dolgok, amiket a tévében nem lehet kimondani. Hogy mit gondol valaki, az magánügy, otthon kell róla beszélni, nem tartozik a nézőkre.