Berki Mazsi

Mazsi egyedül tartja fenn a háztartást

Bulvár

Óriási teher hárult Berki Krisztián özvegyére férje elvesztése után mind lelkileg, mind anyagilag.

Mazsi a Hot! magazinnak mesélte el, hogy bár a családja segíti őt, ettől függetlenül egyedül küzd meg a mindennapok kihívásaival. Szavait a Blikk írta meg.

Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent. Anyukám és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgokat ajándékozni Emmának. Ezért nem volt kérdés, hogy pár napra be kellett raknom Emmát a bölcsibe, mert képtelenség egy kisgyermek mellett dolgozni

– vallotta be Mazsi, akinek a kislánya szerencsére jól érzi magát a bölcsiben, amikor pedig nem ott van, minőségi időt töltenek együtt.

Ő és Emma a Berki Krisztiánnal közös albérletükben laknak a Római-parton, ami miatt nincs rossz érzése Mazsinak. Mindössze egy évig laktak ott együtt, és egyébként sem sok időt töltöttek a lakásban, mert sokat dolgoztak, így a közös emlékei nem kötődnek ehhez a lakáshoz.

Ahogy eddig is, továbbra is kislánya tartja őt életben, miatta küzd és próbál magabiztos anyának tűnni, aki mosolyog, de sokszor vannak gyenge pillanatai is, amikor elsírja magát. Bár kifelé nem mutatja a fájdalmát, továbbra is gyászol.