Mischinger Péter és Szorcsik Viki

Mischinger Péter nyilvános bocsánatkérésre szólította fel Szorcsik Vikit

Bulvár

A volt exatlonos úgy érzi, a színésznő állításai miatt sokan elfordultak tőle, ezért nyílt levélben üzent neki.

Mischinger Péter és Szorcsik Viki összetűzését a Farm VIP-ben nem lehet elfelejteni. Bár egy félreértés okozta a nézeteltérésüket, a színésznő olyan keményen fogalmazta meg véleményét a volt exatlonosról, hogy annak súlyos következményei lettek.

Mivel Viki részéről a mai napig nem történt bocsánatkérés, a sportoló az ügyvédjével egyeztetett az ügyben, majd a Facebook-oldalán nyílt levélben fogalmazta meg gondolatait a történtekről – írja a Blikk.

Peti szerint Viki állításai a karrierjét, így a megélhetését is veszélybe sodorták. Mischinger Péter egy hosszú nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán, melyben leírta, úgy érzi, foglalkoznia kell az ügyükkel, mert hatással lett az életére. Az pedig nagyon bántja, hogy nem kapott lehetőséget arra a műsorban, hogy megbeszélje a konfliktust Vikivel, aki így szabadon hergelhette ellene a többieket.

Viki szisztematikusan, módszeres hazugságokkal sokakat ellenem fordított, aminek eredményeképp a becsületemet megtépázták és kiestem a játékból

– véli Mischinger Péter, aki ennek ellenére jó szívvel gondol vissza a műsorra és nagyon hálás a nézők támogatásáért és az operatőrök munkájáért is, akik bemutatták, mi zajlott a háttérben. Vikitől azonban úgy érzi, jár neki egy bocsánatkérés.

Nyílt levelét az alábbi sorokkal zárta Mischinger Péter:

Elvárom, hogy Viki nyilvánosan bocsánatot kérjen és (noha a TV már megtette a műsorral), tisztázza az engem ért valótlan vádakat. Barátok nem leszünk és nem fogom meghívni az otthonomba teázni, de egy műsorban még szerepelhetünk. Nem célom Vikinek kárt okozni, mert mint mondtam, ő is hibázhat. Ha ezt megteszi, nem indítok rágalmazási pert és nem fogom feljelenteni. Ellenkező esetben viszont a jogi lépés az egyetlen eszközöm, hogy ki legyen mondva: ez nem fér bele a társadalmi normákba.

A teljes levelét itt lehet elolvasni: