Osváth Zsolt

Osváth Zsolt szerint Szabó Zsófi a Reggeli szép, ellenben nem túl okos tablethordozója

Bulvár

Kemény kritikát fogalmazott meg Osváth Zsolt a műsorvezetőről, aki szerinte elbagatellizált egy témát, melynek kapcsán őt is megszólaltatták.

A téma az volt, hogy a gyerekek olyan felnőtt tartalmakat is láthatnak a TikTokon, amelyek egyáltalán nem nekik valók. Szóba került például Noryna Diamond is, aki élő adásban elégített ki orálisan egy férfit a fiatalok körében nagyon népszerű oldalon. Osváth Zsolti szerint – aki Skype-on kapcsolódott be az RTL Reggeli című műsorába – Szabó Zsófi nem kellő komolysággal állt a témához.

A műsorvezető szerint az ilyen tartalmakat ugyanis csak olyan embernek dobja fel az app, akik egyébként is hasonló témákra keres rá. Zsolti – aki úgy érzi, Szabó Zsófi azért is viselkedett így a műsorban, mert ki nem állhatja őt – mélyen felháborodott a hallottakon – írja a Blikk.

Annyira gyűlöl, hogy adásonként nagyjából két-háromszáz nettóért sem tud profizmust színlelni, és nem tudja visszanyelni az epét, amit felokád tőlem

– mondja videójában Ostváth Zsolt, aki szerint Zsófi félrevezetően kommunikált az ő bekapcsolódása előtt, méghozzá azért, mert nem szimpatizál vele.

A Reggeli szép, ellenben nem túl okos tablethordozója azt gondolja, hogy én szabadidőmben arra recsk*zom, hogy a travik gyerekek előtt szexelnek, ezért is dobja fel nekem a TikTok ezeket…

– véli Szabó Zsófi kijelentéséről Zsolti, aki szerint a műsorvezető elbagatellizálta az egyébként nagyon fontos témát, aminek jobban tenné, ha utánanézne, ahogyan annak is, hogy hogyan működik a közösségi média algoritmusa. Ostváth Zsolt szerint Szabó Zsófi indokolatlanul tartozik az RTL arcai közé.