Király Viktor

Feleségének üzent Király Viktor

Bulvár

Az énekes és felesége házassága válságba jutott, de úgy tűnik, van még visszaút.

Király Viktor nemrég diszkréten nyilatkozott házasságáról, elismerte, hogy hullámvölgybe értek, de ettől többet nem akart elárulni a nyilvánosság előtt. Egy barátjuk azonban beszédes volt és elmondta, ő és Király-Virág Anita küzdenek egymásért és a kapcsolatukért.

Mindketten meg akarják menteni a házasságukat, harcolnak egymásért. Persze, aki volt már hasonló helyzetben tudja, hogy ilyenkor még dúlnak az indulatok, csatáznak az egók, de a kisfiuk miatt igyekeznek félretenni és megbeszélni ezeket a nézeteltéréseiket

– árulta el a Borsnak a házaspár egyik közeli ismerőse, aki azt is megerősítette, kisfiukat, Kolent továbbra is nagy egyetértésben nevelik, úgy, hogy semmit ne érezzen abból a feszültségből, ami kettejük között van. Úgy tűnik, a házasok tényleg azon vannak, hogy egymáshoz is visszataláljanak. Anita ugyanis elképesztően dögös fotókat tett közzé magáról Instagram-oldalán, melyhez férje is hozzászólt:

Super model, Super Mom

– bókolt feleségének nyilvánosan Király Viktor, amiből arra lehet következtetni, valóban van még remény arra, hogy kibékülnek.