Herczeg Zoltán

Nem törte meg a börtön Herczeg Zoltánt

Bulvár

Kiengedték a börtönből Herczeg Zoltánt, aki hat hónapot töltött a rács mögött, miután kábítószer-kereskedelem vádjával letartóztatták.

A Blikk jelen volt, amikor a stylistot otthonáig kísérték a rendőrök vezetőszáron, bilinccsel a csuklóján. Herczeg Zoltán nyugodtan, szótlanul sétált a társasház bejáratáig, a kulcsával kinyitotta a bejáratot, majd eltűnt a hatalmas autó mögött – írja a lap.

A divattervező ügyvédje, dr. Arató György elmondta, Herczeg nagyon örül, hogy az otthonában várhatja, hogyan alakul tovább az ügye, az ügyészség ugyanis úgy döntött, nyomkövető felügyelete mellett hazatérhet. Hetente egy alkalommal egy előre egyeztetett időpontban el is hagyhatja az otthonát, hogy biztosítsa a mindennapi életéhez szükséges feltételeket, de egyébként ott kell tartózkodnia. Az ügyvéd azt is elárulta, hogy érzi magát a védence így, hogy végre kijöhetett a börtönből.

Zoltán jól van, nem törte meg a börtön, de vissza kell szoknia a régi életébe. Ez most egy másik élet számára ennyi idő után, és ezt is meg kell szoknia, éppen ezért most arra kérek mindenkit az ügyfelem érdekében, hogy egyelőre ne bolygassák, ne keressék se az ismerősök, se a sajtó…

– nyilatkozta dr. Arató György, aki úgy véli, Herczeg Zoltánnak időre van most szüksége az elmúlt hónapok eseményei és bezártsága után.