Köböl Anita-Gajdos Tamás

Köböl Anita váltja Stohl Lucát az ATV-n

Bulvár

Megvan a hamarosan anyai örömök elé néző híradós helyettese a csatornánál.

Többen is új szerepben próbálják ki magukat az ATV-nél a jövőben, de egyéb változások is lesznek, átalakul a műsorstruktúra is.

Hétfőtől péntekig a 17:25-től kezdődő Híradó után 17:55-től az ATV interaktív műsora, a Fórum lesz látható Somos Andrással és Szlazsánszky Ferenccel. A műsor után már 18:40-kor kezdetét veszi a hosszabb Híradó, ezt követi a megszokott időben a csatorna emblematikus háttérműsora, az Egyenes beszéd Szöllősi Györgyivel és Rónai Egonnal, benne egy rövid hírösszefoglalóval – írja a Blikk. A nap híre új időpontban, 20:45-kor kezdődik, a vendégekkel Krug Emília és Bodacz Balázs beszélgetnek.

Két új műsorral is készül az ATV, a Spirit FM hallgatói számára ismerős Bennfentesek és az Ostrom is képernyőre kerül, előbbiben a bel- és külpolitikai eseményekről, utóbbiban az orosz-ukrán háború friss fejleményeiről lesz szó.

Sokakat érdekel, kit választott a csatorna az első kisbabáját vár Stohl Luca helyére, ez is kiderült most: Nemes Anna, Tóth Géza és Gajdos Tamás mellé Köböl Anita érkezik. Stohl András lánya a napokban búcsúzott el a csatornától egy időre.