Schobert-Rubint házaspár

Rubint Réka elmondta, mi a sikeres házasság titka

Bulvár

A Schobert házaspár kap hideget-meleget, az azonban mindenki számára egyértelmű: Schobert Norbert és Rubint Réka tökéletes párkapcsolatban élnek már évtizedek óta.

Rubint Réka most elárulta, mi a titkuk.

Réka és Norbi minden fontos családi eseményt megünnepelnek, nem hagyják, hogy a szürke hétköznapok elhatalmasodjanak felettük, az ünnepeknek megadják a módját. És ez nemcsak a szűk családi körükre értendő, Réka nagyon fontosnak tartja azt, hogy minden rokona számíthasson rá, sőt, még a követői is, rájuk is nagyon odafigyel. De persze első a család.

Ő és Norbi ügyelnek arra, hogy minőségi időt töltsenek el kettesben is. Kapcsolatuk harmonikus, mindig szakítanak időt a romantikára, és látható, hogy nagyon oda figyelnek arra, hogy boldoggá tegyék egymást – írja a Bors.

Jóban – rosszban, a legboldogabb, legönfeledtebb és a legnehezebb pillanatokban is a másikért élni… Ez a hosszú párkapcsolat titka… Van és létezik ilyen

– árulta el Rubint Réka közösségi oldalán két Norbiról és róla készült fotóval a titkukat. A bejegyzéséből az is kiderül, már 22 éve vannak együtt.