Tóth Gabi

Demeter Szilárd szerint Tóth Gabi majd rendezi a dolgait a Fennvalóval

Bulvár

Ellentmond a keresztény elveknek Tóth Gabi válási botránya, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója szerint azonban ezt ráér majd rendezni az utolsó ítélet napján.

A Népszava kíváncsi volt Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának véleményére Tóth Gabi válásáról, hiszen ő is fellépett az énekesnővel idén januárban a Petőfi Sándor előtt tisztelgő rendezvényen a múzeumban. A lap tudni szerette volna azt is, arról vajon mit gondol a szakember, hogy Tóth Gabi kapta idén a Petőfi Zenei Díjátadón az Év női előadója díjat, holott legutóbb 2010-ben adott ki albumot.

Demeter úgy véli, Tóth Gabi magánéleti dolgai nem relevánsak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából, mert nem attól lesz valaki jó vagy rossz énekesnő, hogy hogyan alakul a szerelme élete. A főigazgató szerint a kereszténység lényege pedig az, hogy csak a Jóisten ítélkezhet a bűnös felett.

Ráadásul a bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra. Szóval egyszerű halandóként nem lépnék az Úr helyére megítélni eleveneket és holtakat, ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján

– mondta el véleményét a lapnak Demeter Szilárd, akinek bár nem tartozik a feladatkörébe a Petőfi Zenei Díj, úgy véli, Tóth Gabi – magánéleti botrány ide vagy oda – továbbra is egy rendkívül jó hanggal megáldott, kiváló énekesnő.