Eladja többszáz milliós luxusházát Sebestyén Balázs

Bulvár

A Rádió1-es Balázsék és az RTL több műsorának is népszerű műsorvezetője meghirdette diósdi álomotthonát.

A rádiós tizennégy évvel ezelőtt, akkori áron százmillió forintért vette meg a négyszobás, kétszintes, 360 négyzetméteres, medencés luxusházat, akkoriban, amikor a nagyobbik fia, Benett született – emlékeztet a Blikk.

Hogy miért akar tőle most megszabadulni, nem tudni. A lap egyik olvasója szúrta ki Balázsék otthonát egy ingatlanos oldalon, aki hamar felismerte a házat a fotók alapján, mert több cikkben is találkozott már vele, sőt, az ingatlankereső oldalon is látni több olyan belső képet is, melyeken Balázsék falra akasztott családi fotói szerepelnek.

Érdeklődtem a házról, és megtudtam, hogy nem csalnak a fotók, az épület valóban minden igényt kielégít. A ház ráadásul egyedi tervezésű, szakmai berkekben is elismert, 2008-ban elnyerte Az év háza-díjat. Bőven van benne hely, az alsó szinten még wellness-szoba és szauna is található, az összes helyiség tágas és élhető

– mondta a lapnak az informátor. Balázsék luxusháza igazi álomotthon, melynek a környéke is tökéletes, csendes, családi házas övezetben, egy biztonságos utcában található.