Tasó „menedzselt” – 280 millió forintból épültek utak Hajdúsámsonban

Helyi hírek

Közösségi oldalán számolt be Tasó László,  fideszes országgyűlési képviselő pénteken arról, hogy Hajdúsámsonban megújult az Ág, a Malom, a Bartók Béla és a Csire utca is.

A képviselő nem szerénykedett: elmondta, hogy az elmúlt időszakban több útépítés tervét menedzselhette, így több mint 280 millió forint értékű beruházás megvalósulását segíthette elő.

Majd háromszáz méteren újult meg az Ág utca Hajdúsámsonban. Itt korábban nem volt aszfalt. Az úttest mellett most járdát és csapadékvíz-elvezető rendszert is építettek – ebből az alkalomból gyűltek átadóra a politikusok. Az eseményről az önkormányzat hírportálja, a Dehír is beszámolt.

Antal Szabolcs polgármester a sajtótájékoztatón elmondta:  eddig 1800 méter utat építettünk vagy fölújítottunk és egy ötödik utcán hamarosan elkezdődik a munka.

Az a legfontosabb, hogy a közlekedés biztonsága növekedjen, a komfortérzet javuljon. Amikor reggel fölkel valaki, és kilép az utcára, térkövezett járda és aszfaltozott út várja, csapadékvíz elvezetéssel. Az elmúlt években rengeteget tudtunk ebben segíteni – emelte ki Tasó László.

Aknából mentettek ki egy lovat Hajdúsámsonban