Papp László: “A magyar baloldal háborúpárti, a magyar jobboldal békepárti”

Helyi hírek

A június 9-ei önkormányzati és európai parlamenti képviselő választáson Debrecen jövője a tét – mondta Papp László, a város polgármestere, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje szerdán programismertető és jelöltbemutató sajtótájékoztatóján.

Az elmúlt 25 évben, amióta a Fidesz-KDNP teljes körű felhatalmazást kapott a város vezetésére, stabilitás, biztonság és fejlődés jellemezte Debrecent, amelynek fenntartására, megőrzésére kérnek bizalmat a választóktól június 9-én – tette hozzá.

Papp László tájékoztatóján hosszan sorolta azokat a város- és gazdaságfejlesztési eredményeket, amelyeket a nehéz körülmények – koronavírus-járvány, orosz-ukrán háború hatása – ellenére elértek.

A polgármester-jelölt szerint június 9-én a választók Debrecen jövőjéről döntenek, arról, hogy folytatják-e azt az utat, ami fejlődést, jólétet, erőt, stabilitást, biztonságot eredményezett az elmúlt negyedszázadban, vagy “felmerül egy bizonytalan, lecsúszó, sodródó város képe”.

Bemutatkoztak a debreceni ellenzéki összefogás képviselőjelöltjei

Papp László két veszélyforrást jelölt meg a jövőre nézve. Az egyik a tehetségtelen debreceni baloldal, amelynek egyetlen építő jellegű ötlete, víziója nem volt az elmúlt 25 évben a város jövőjével kapcsolatban.

A másik az európai parlamenti választások kapcsán a béke és a háború kérdése. “A magyar baloldal háborúpárti, a magyar jobboldal békepárti” – jelentette ki Papp László megjegyezve, hogy háborúban nem lehet várost sem fejleszteni.

A politikus ezért kérte a választópolgárokat, hogy Debrecen jövője, fejlődése érdekében a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjére és 23 egyéni önkormányzati képviselő jelöltjére szavazzanak, illetve a pártszövetség európai parlamenti képviselő-jelölti listáját támogassák.