Elmulasztották a segítségnyújtást – szemtanúkat keres a rendőrség

Rendőrség

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály, Közlekedésrendészeti Alosztálya 16070/597/2019. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen gépkocsivezető 2019. december 19-én 18 óra 22 perckor Törökszentmiklós belterületén, a Kossuth Lajos utcán közlekedett egy sötét színű személygépkocsival, a Hunyadi utca irányából az Alatkai utca irányába. A gépkocsivezető haladása során az előtte közlekedő, szürke színű Peugeot gyártmányú személygépkocsinak ütközött. Ezt követően a Szent Imre utcába lefordult, megállt, majd a helyszínről elhajtott.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon (Törökszentmiklós, Kossuth Lajos utca 143 szám) vagy hívja a 06-56/590-110-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

police.hu