Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák ma este bemutatkozhat a Lokiban – ezt várja a csapattól Kondás Elemér

Sport

A Pécs ellen játszik a Nagyerdei Stadionban a DVSC, az NB II listavezetője ezúttal sem adná alább három pontnál.

Kondás Elemér vezetőedző a dvsc.hu-nak azt nyilatkozta, jó hangulat uralkodik az együttesnél, de nem ájulnak el attól, hogy a csapat vezeti a bajnokságot, már javában a következő meccsükre koncentrálnak.

Tudjuk, hogy minden találkozó nehéz, biztos vagyok benne, a mecsekaljaiak ellen sem lesz másképp. Hajtós, sokat futó csapatról beszélünk. A középmezőnyben van és annak ellenére, hogy most jutott fel a másodosztályba, megnehezítette ellenfelei dolgát. Fontos, hogy a szurkolóink támogatása meglegyen, de ahogy eddig sem, most sem lesz ezzel probléma. Az első perctől kezdve alázatos és akaratos játékot kell nyújtanunk, ami elvárt tőlünk. Bízom benne, minél előbb meg tudjuk majd bontani az ellenfél stabilitását, és sikerrel vesszük a hazai rangadót

– mondta Kondás.

Dzsudzsák: a DVSC-ből szeretnék visszavonulni

Szót ejtett a múlt heti nagy igazolásról is:

Dzsudzsák Balázs személyében egy olyan kaliberű labdarúgó tért vissza, aki meghatározó ember volt csapataiban és 108 alkalommal húzta magára a nemzeti címeres mezt. Szeretnénk, ha itt is húzóember lenne, meggyőződésem, hogy az is lesz. Szerencsére jól fogadták a srácok, és ő is nagyon pozitívan érkezett.

A mérkőzés 20 órakor kezdődik, az M4Sport élőben közvetíti.