Fény derült Pécsi Ildikó eltitkolt házasságára

Bulvár

A művésznő halála után több titokra is fény derült, miután fogadott fia úgy döntött, könyvet ír Pécsi Ildikó életéről.

Péterfi L. Csaba több emléktárgyat is begyűjtött Pécsi Ildikó halála előtt, emellett a színésznő hangfelvételen rengeteg olyan személyes történetet is elmesélt Csabának, amiket csak a halála után lehetett nyilvánosságra hozni – írja a Blikk.

Pécsi Ildikó fogadott fia így tudta meg azt is, hogy a színésznőnek volt egy másik, eltitkolt házassága is.

Ildikó történeteiben volt, amit nem értettem: miért nem ment hozzá a nagy szerelméhez, William Bukovihoz? Meglepő választ kaptam a kérdésemre: azért, mert akkor már volt egy férje. Soha nem mesélt erről, de rábukkantam a levelezésre, amiben Ildikó megírta a szüleinek, hogy feleség lett

– mesélte el az Úgy, ahogy volt című könyv szerzője, Pécsi Ildikó fogadott fia, Péterfi L. Csaba, akit teljesen lesokkolt ez a felfedezés. Először azt hitte, rosszul vannak dátumozva a levelek, amik a kezébe kerültek, de rájött, hogy nem: a színésznőnek volt egy házassága még Szűcs Lajos előtt. A főiskolán ment hozzá egy fiúhoz, csupán viccből. És ezért nem lehetett a nagy szerelme, William Bukovi cseh zeneszerző felesége, mert akkor már házas volt.

Pécsi Ildikó fogadott fia szerint erről a művésznő későbbi férje, Szűcs Lajos sem tudott. Az ő és Pécsi Ildikó házasságának már nem volt jogi akadálya.