Janicsák Veca újra szerelmes

Bulvár

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel idén februárban jelentették be, hogy 10 év házasság után elválnak.

Az énekesnő úgy fogalmazott, sokat nyelt ezalatt a 10 közös év alatt, ami miatt kimerült, és rengeteg betegséggel is meg kellett küzdenie. Most azonban úgy tűnik, megpróbáltatásai véget értek és újra boldog. Janicsák Veca a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában szólta el magát, amikor szeretteitől kapott csomagot. A csomagban volt egy könyv, amibe a kislánya, a szerettei és a szerelme is írt neki üzenetet.

A Blikk ezután kezdett érdeklődni az ismerősöknél, mit lehet tudni a titokzatos szerelemről… és bizony az egyik ismerőse megerősítette, Veca szíve újra foglalt.

Sok nehézségen ment keresztül, de sikerült lezárnia a múltat, elengednie minden sérelmet és feldolgozni a történteket. Ezután kezdett el nyitni a szerelem felé, ami nemrég be is kopogtatott hozzá

– mesélte a lapnak az informátor, aki szerint Janicsák Veca most boldog, de szeretné óvni a párját a nyilvánosságtól. Az énekesnő is hazatért közben a dzsungelből, szűkszavúan ő is megerősítette a hírt.

Igen, jelenleg van párom, de egyelőre nem érzem elérkezettnek az időt, hogy bővebben nyilatkozzak a témában

– mondta Veca, aki azt is hozzátette, hogy most boldog és kiegyensúlyozott, és nagyon örül, hogy újra a kislányával és a szeretteivel lehet.