Sydney van den Bosch

Kucsera Gábor és Sydney van den Bosch összejöhettek

Bulvár

Kucsera Gábornak több nőügye is volt felesége, Tápai Szabina mellett, aki a legfrissebb hírek szerint azt nem tudta feldolgozni, hogy férje és a Szerencsekerék szintén házasságban élő háziasszonya évekkel ezelőtt összemelegedtek.

Bár többször rezgett a léc a Tápai-Kucsera házasságban, mégis sokáig kitartottak egymás mellett, annak ellenére, hogy Szabina nagyon jól tudta, férje megcsalja őt. Az olimpikon egyik korábbi szeretője el is árulta, minden nő odáig volt Kucseráért, senki sem volt képes ellenállni neki.

A legfrissebb hírek szerint köztük lehetett Sydney van den Bosch is, a Szerencsekerék gyönyörű háziasszonya, aki 2020-ban került közelebb Kucsera Gáborhoz, miután megismerték egymást a Farm VIP forgatásán. A férfi egyik ismerőse szerint ez volt a végső csapás Tápai Szabina számára.

Syd és Gabi egymásban lelki társakra találtak. Hogy ez csak egy pillanatnyi kalandozás volt, vagy a műsor után is találkozgattak, azt nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy Szabina megtudta, és ezen vesztek össze most

– nyilatkozta a Blikk Rúzsnak név nélkül egy csapattárs. A pletykát Sydney-ről és Gáborról csak tovább erősítette, hogy akkoriban Sydney van den Bosch oldaláról eltűntek a férjével közös képek. Állítólag emiatt a pletyka miatt borított most mindent Szabina.