Gábor ZsaZsa rózsaszín otthona

Több mint egymilliárd forintért árulják Gábor ZsaZsa rózsaszín álomotthonát

Bulvár

A világhírű színésznő Palm Springs-i luxusházáért 3,8 millió dollárt (1 milliárd 380 millió forintot) kérnek.

A rószaszínű csodaházban Gábor ZsaZsa a testvérével, Magdával lakott együtt, ez került most eladásra. A Palm Springs-i birtokot úgy gondozták, hogy az ne veszítsen a sok évtizedes bájából, megőrizték az egyedi Gábor-bűbájt, beleértve a számos eredeti berendezési tárgyat is – írja a Blikk.

Hatalmas nappali, elegáns csillárok, tükrös falak és egy zongora, fényűző lakosztályok, aranyszínű díszítések, fekete-arany, kézzel faragott ajtók, rágógumiszínű falak, öltöző, sminkszoba, gyönyörű hálószobák és egyedi stílussal berendezett fürdőszobák ékesítik Gábor ZsaZsa rózsaszín otthonát. A kertben található egy hatalmas medence is, a dombtetőn álló villa kilátása pedig valami egészen elképesztő: csodálatos panoráma nyílik innen a hegyekre és a városra.

Mindezt 1 milliárd 380 millió forintért kaphatja meg most egy szerencsés vevő.

Gábor ZsaZsa rózsaszín otthonáról itt lehet további képeket nézegetni, de ha valaki nem szeretne Palm Springs-ig utazni, hogy bepillantson a magyar származású amerikai filmsztár életébe, az meglátogathatja a Zsazsa Gabor Múzeumot is Budapesten, ahol ahol Gábor Zsazsa legféltettebb kincseit állították ki.

Fotó: toptenrealestatedeals.com