Beat

“Tanúsítani fogom az Istennek, Junior, hogy egy utolsó szarházi k*rva vagy!” – A Blahán üvöltözött Beat

Bulvár

A Fekete Vonat nehéz sorsú énekese magából kikelve üvöltözött Budapesten és L.L. Juniort szidta cifrábbnál cifrább szavakkal.

Nem tudni, mi ütött Fehér Tiborba, művésznevén Beatbe, de egy élő videót indított közösségi oldalán, melyben egykori zenésztársát egy ökölpárbajra is kihívta, pedig eddig azt mondta, nincs vele baja és reméli, egyszer meg tudják beszélni a koncert okozta nézeteltéréseket.

Az elmúlt hónapok pokoli nehézségei után Fehér Tibor, azaz Beat egy facebookos élő videóban jelentkezett be, ahol elárulta, hiába van a kezében egy 800 ezer forintról szóló Artisjus-papír, egyszerűen nem jut hozzá az összeghez, ezért pedig nem csak a vele a jelek szerint háborúban álló feleségét, de L.L. Juniort is felelőssé tette – írja a Blikk.

Nem tudom, Junior honnan érkezett, Dominikáról vagy honnan a f***omból. Belibbent a nappalimba… visszaköszönt az élet, mondom, van igazság, én is kaphatok valamit végre, mert azért úgy érzem, valami nekem is jár. 10 dalból 8-at én írtam!… Én ezeket a dalokat egyedül készítettem, az én érdemeim! Ennek ellenére, hogy én egy sóher g**iszájú ember lettem, mindig az voltam, és úgy néz ki, az is fogok maradni

– kezdte videójában Beat, aztán úgy felhergelte magát, hogy ízesebbnél ízesebb káromkodások közepette kezdte el szidni L.L. Juniort, akinek vele szemben milliói vannak, amíg ő 300 forinttal járkál.

Van bőr a pofáján, vastag bőr van a pofáján. A f***om nyalja ki az is. Mert embernek nem nevezném, álljon elém! Állj elém, Junior, ha ember vagy, ne a háttérből mutyizzál! Ne testőrökkel meg maffiákkal, gyere te meg én, b***dmeg! Beszéljük meg, hogy volt ez a koncert?

– kérdezi Beat, aki nem érti, hogy lehetett, hogy 2700 jegyet ingyen adtak el? Úgy gondolja, ezért is számolniuk kell még, mert Juniorék nem alapozhatták párszáz emberre a bevételt. Beat azt sem bánja, ha Junior feljelenti őt, mert szerinte “ő bent is Beat lesz”, ő akkor is az, ha van pénze és akkor is, ha nem, akkor is, ha szabadon van, akkor is, ha nem. Utal egy korábbi esetükre is, amikor állítólag felpofozta Juniort, mert túllőtt a célon, és kilátásba helyezte, hogy bármikor megteszi ezt újra.

A pokol tüzén fogtok égni mindannyian, gondoskodom rólatok! Tanúsítani fogom az Istennek, Junior, hogy egy utolsó szarházi k*rva vagy! Gyere ide a Blahára, itt vagyok

kiabálta bele a világba mérgesen Beat, a Fekete Vonat lecsúszott sztárja.