Lufiborotva és traktorhúzás

Egyetem

Tanulmányi versenyekkel, ügyességi feladatokkal, sportvetélkedőkkel várta a diákokat a Balásházy-héten a Debreceni Egyetem középiskolája.

Mozgalmas hetet zártak a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium diákjai.Az intézményben június 8-a és 12-e között rendezték meg a Balásházy-hetet, melyen játékos és vicces feladatokban, valamint tanulmányi versenyeken mérték össze tudásukat az osztályok és a jelentkező csapatok.

A DÖK-nap programját többek között főző-, traktorhúzó- és szkanderverseny, íjász-, illetve kutyabemutató, csergetés, tanulmányutak élménybeszámolója, valamint tanár-diák focirangadó is színesítette. A diák-önkormányzati nap győztese idén a 11.c osztály lett, a Balásházy-hét győztesének járó vándorserleget pedig a 10.c osztály őrizheti egy évig.

Az év kedvenc osztályfőnöke című városi versenyen is az iskola tanára győzedelmesekett: a 9.a osztály osztályfőnöke, Nagy Erika szerezte meg az első helyet. Ugyancsak az iskoláé lett a legjobb végzős tabló, amelyen Soltész Adrienn osztálya, a 12.b szerepel. Jutalmuk egy VIP bankett.