Debreceni séf lesz a sztár az új főzőcsatornán

Gasztro

A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének újabb lépéseként szeptember 26-án elindul a Chili TV.

A gasztrocsatorna két saját gyártású műsorral debütál. Az Ízes Élet – Négykezesben Marton Adrienn ételstylist és Pataky Péter, a debreceni Ikon  séfje ragad fakanalat, míg a Kézzel írott receptek házigazdájaként Bereznay Tamás séf vendégeivel áll a konyhapult mögé. Az ízek szerelmesei ezen túl számos országos tévépremier segítségével kapnak bepillantást a gasztronómia színes világába.

A szeptember 26-án 19 órakor debütáló Ízes Élet – Négykezesben Adrienn az egészségesebb, újhullámos vonalat képviseli, addig Péter a klasszikusabb, férfiasabb ízek világába kalauzolja a nézőket. Az Ízes Élet – Négykezes két alternatívát mutat ugyanarra az ételre, vagy épp megmutatja, hogy Marton Adrienn és Pataky Péter mit készít ugyanolyan alapanyagokból, de tematikus adások is segítik a főzni-vágyókat.

– Adri kedves lány és nagyon jól kiegészítjük egymást. Míg ő az egészségesebb fogásokért felel, én a tőlem már megszokott, ízes, magyaros vonalat képviselem majd – kezdte Pataky Péter, aki az ázsiai, halas vagy éppen grill fogásoknak is nagy kedvelője. – Adri a műsorban még számomra is bebizonyítja, hogy az egészséges ételek is lehetnek finomak. Én pedig igyekszem mindenben segíteni, hiszen éttermi konyhában már nagyobb rutinom van –tette hozzá a séf.