Idén is lesz KOTTA Fesztivál

Kultúra

Nagy örömünkre szolgál, hogy a tavalyi évi siker után idén is megrendezi a KOTTA Fesztivált a Hajdúböszörményi Extrém Sportegyesület Hajdúböszörmény Város Önkormányzata támogatásával!

Az immáron 19 éves KOTTA Fesztivál Magyarország egyik legrégibb fesztiválja, mely az “ország legnagyobb házibulija”. 2015. július 10-11.-ig megrendezésre kerülő fesztivál helyszíne Hajdúböszörményben a Hajdúsági Múzeum kertje. A tavalyi jó hangulatú fesztivál után döntöttek úgy a szervezők a városvezetéssel, hogy idén is a múzeum kertben tartják meg a rendezvényt.

Az idei programból egy kis ízelítő. Hajdú-Bihar megyében a nyáron csak a KOTTA Fesztiválon lép fel az Irie Maffia és az Ivan & The Parazol, de itt lesz többek között a Pannonia AllstarsSkaOrchestra, a BalkanFanatik és az Ef. Zámbo Happy Dead Band is. A zenés programokon túl kiállítás, jazz terasz, grill és fröccs terasz, valamint darts sátor várja az érdeklődőket. A családosokra figyelve a tavalyi nagy siker után idén is lesz gyermekmegőrző a fesztivál területén.

Várunk idén is mindenkit szeretettel az ország legnagyobb házibulijára!

Hajdúböszörmény, 2015. 06. 30.

A KOTTA Fesztivál szervezői