Tűzoltótömlőket vittek el

Rendőrség
A debreceni rendőrök elfogtak három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint több debreceni társasházból tűzoltótömlőket tulajdonítottak el.

A rendelkezésre álló adatok szerint B. Sándor kislétai, M. Tibor máriapócsi és V. Erik debreceni lakosok 2015. május 21-e és május 26-a közötti időszakban több debreceni társasházban a tűzcsapszekrényeket feltörték és azokból tűzoltótömlőket loptak el, amelyeket később értékesítettek. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként V. Eriket 2015. június 6-án, B. Sándort június 7-én, míg M. Tibort június 8-án elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a három férfit gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek vallomásukban elmondták, hogy az ellopott tömlőket K. Sándor vámospércsi lakosnak adták el, aki tudott arról, hogy azok bűncselekmény elkövetéséből származnak. A rendőrök az 51 éves férfit 2015. június 8-án elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság B. Sándor, M. Tibor és V. Erik ellen lopás bűntett, míg K. Sándor ellen orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.